Leoteca: xarxa social de lectura infantil i juvenil


leoteca2

 

 

Us imagineu una xarxa social de lectura infantil i juvenil? Un espai virtual on els nens i els joves puguin compartir les seves lectures amb els seus amics i fins i tot amb els seus professors? Doncs això ja existeix, i es diu Leoteca.

Leoteca és una plataforma de seguiment de lectura en forma de xarxa social destinada a l’ús escolar i familiar. Ofereix una nova via, imaginativa i atractiva per incrementar la motivació lectora dels infants, i compta amb 35.000 llibres de més de 300 editorials.

A Leoteca la lectura es transforma en una activitat molt més atractiva, ja que els seus usuaris, al mateix temps que llegeixen, comparteixen la seva experiència amb els seus amics i els seus professors. A més, poden consultar què ha llegit un company, fer suggeriments, comentar els llibres i fer noves cerques per continuar llegint segons els seus gustos i expectatives.

 leoteca1

També ofereix grans avantatges per als docents, ja que gràcies al seu format de xarxa social simplifica el seguiment de l’evolució lectora a l’aula, ajudant a establir noves relacions entre professors i alumnes i potenciant l’interès per la lectura.

Leoteca obre el camí a un nou mercat, cobrint una necessitat que els centres educatius han vingut demandant: la interactivitat dels plans lectors.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s