Booktrailers: formes 2.0 de promocionar un llibre

 

Entre moltes altres innovacions, les noves tecnologies i les xarxes socials han aportat noves possibilitats de promoció al món de les editorials, dels llibres i els autors. Aprofitar aquestes oportunitats de difusió és una necessitat per a qualsevol empresa, i és una evidència que qui no hi faci estarà perdent l’accés a tots els usuaris que es mouen per internet en busca d’informació.

En aquest sentit, una de les eines de promoció de llibres i novetats editorials més potents que existeixen actualment són els booktrailers. Al bloc 365 dias de libros, de la Biblioteca de la Universidad Carlos III de Madrid, han dedicat un post amb una recopilació d’alguns exemples de diferents tipologies que podeu veure clicant en aquest enllaç.

Una nova forma de fusionar imatge i paraula. O dit d’una altra manera, una forma de redefinir la dita “una imatge val més que mil paraules” per transfomar-la, amb l’existència dels booktrailers, en “una seqüència d’imatges per promocionar un llibre val molt més que un milió de paraules”.

Deja un comentario